Contactaţi-ne: +37367434888

Chișinău, N. Testemiţanu 3/13

Până la 600 lei

Show :
Show :

Reflectia frumusetii: Buchete cu o istorie de iubire si atentie la detalii de la Sentiment.md

Gradina ta cu flori: la noi fiecare buchet este o poveste de iubire si frumusete. Bine ati venit în magazinul nostru online unic de flori Sentiment.md, unde compozitiile florale devin adevarate opere de arta. Floristii nostri aleg cu grija cele mai proaspete si colorate flori in Chisinau, pentru a crea buchete deosebite, care devin o exprimare vie a sentimentelor tale.

În gama noastra veti gasi buchete pentru orice gust si buget. Florile sunt împartite în categorii de preturi pentru a face alegerea cit mai comoda. Ofertele si reducerile ofera ocazia de a cumpara flori în Chisinau la preturi avantajoase.

Sortarea dupa preturi este aliatul tau de încredere în cautarea cadoului perfect. În sectiunea „Pina la 600 de lei” veti descoperi buchete rafinate, care nu numai ca impresioneaza prin frumusetea lor, dar sunt si o exprimare delicata a sentimentelor tale fara a afecta bugetul tau.

Noi garantam cea mai înalta calitate a florilor noastre si livrare rapida în Chisinau. Datorita noua, poti aduce bucurie celor dragi chiar si la distanta. Ne dam seama cit de pretios este fiecare moment pentru tine, asa ca fiecare buchet al nostru este creat cu o iubire deosebita si atentie la detalii. Creeaza-ti propria ta poveste a frumusetii alaturi de noi. Sentiment.md — acolo unde florile vorbesc limbajul iubirii si devin exprimarea celor mai tandre sentimente ale tale.

x