Contactaţi-ne: +37367434888

Chișinău, N. Testemiţanu 3/13

Care sunt preturile florilor în Chisinau?

Fiecare dintre noi a experimentat acel moment magic cind viata devine plina de culori datorita florilor. Ele sunt o parte indispensabila a momentelor speciale si a exprimarii sentimentelor. Uneori, pentru a aduce bucurie sau a exprima dragostea, este suficient doar un buchet de flori. Dar cum sa aflam care sunt preturile florilor în Chisinau? Florile reprezinta o modalitate vibranta de a-ti exprima sentimentele si de a împartasi bucuria cu cei dragi. În acest articol, vom vorbi despre costul florilor în Chisinau, pentru a va ajuta sa alegeti cadoul perfect pentru prietenii si familia dumneavoastra. Sentiment.md ofera oportunitati unice pentru ca fiecare moment sa devina special.

Variatia de Buchete si Costul Lor

Buchetele de la Sentiment.md ofera o selectie larga de flori potrivite pentru orice ocazie. De la trandafiri rafinati la hortensii delicate, fiecare buchet personifica unicitatea sentimentelor dvs. Preturile variaza în functie de tipul florilor, cantitatea si designul buchetului. De exemplu, puteti alege o optiune mai accesibila pentru o surpriza de zi cu zi sau un buchet exclusivist pentru ocazii speciale.

Oportunitatile Sezoniere

Preturile florilor pot varia în functie de sezon. De exemplu, în perioada sarbatorilor sau a decorarilor de Valentine’s Day, preturile pentru soiurile populare de flori pot fi mai mari din cauza cererii sporite. Cu toate acestea, Sentiment.md ofera clientilor diverse optiuni, tinind cont de factorii sezonieri, pentru a face achizitia cit mai comoda si avantajoasa posibil. Astfel, va puteti bucura de frumusetea florilor în orice moment al anului, raminind în limitele bugetului dumneavoastra.
  • Buchet din Hortensii Albe – 450 MDL.
  • Buchet din Garoafe Roz – 550 MDL.
  • Buchet din 15 Lacramioare – 800 MDL.
  • Buchet din 15 Trandafiri Olandezi – 800 MDL.
  • Buchet din Crizanteme – 800 MDL.
  • Buchet din Gipsofila – 1000 MDL.

Livrarea Florilor

Serviciul de livrare a florilor este o modalitate comoda de a face o surpriza pentru cei dragi, în special daca sunteti ocupat sau va aflati departe. Dar cit costa bucuria livrarii florilor direct la usa? Sentiment.md ofera tarife de livrare transparente si accesibile, permitindu-va sa calculati usor costul total al comenzii.

Oferte si Reduceri

Pentru a face achizitia dvs. si mai placuta, Sentiment.md organizeaza regulat oferte si ofera reduceri la produsele sale. Urmati stirile de pe site pentru a fi la curent cu ofertele speciale si pentru a economisi la cumparaturile de flori. Acum, cind stiti cum sunt stabilite preturile pentru florile din Chisinau, sunteti pregatit sa faceti alegerea potrivita pe Sentiment.md. Amintiti-va ca florile nu sunt doar un cadou, ci si o oportunitate de a aduce bucurie si de a îmbunatati starea de spirit a celor dragi. Nu ratati ocazia de a crea amintiri unice si de a oferi bucurie celor apropiati. Fie ca florile de la Sentiment.md sa fie simbolul celor mai bune sentimente ale dvs.!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x